Tussenpersoon Zakelijk Particulier
Over BSB - Wij staan voor kwaliteit en heldere communicatie

Financieel Nieuws


Bron: Het Financieele Dagblad ©
A- A A+

Over BSB

BSB Assuradeuren

BSB Assuradeuren, gevestigd in Geleen, richt zich op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Dit betekent dat wij de zelfstandige ondernemers, maar ook de particuliere relaties goed van dienst kunnen zijn.  Onze werkwijze kenmerkt zich door een open en heldere communicatie. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel; vandaar dat ons werkgebied zich concentreert in Limburg.

Kwaliteit

Wij hechten grote waarde aan kwaliteit. Onze medewerkers en dienstverlening voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitsnormen. Vanzelfsprekend voldoet BSB ook aan de eisen die de wetgever ons stelt in de Wet financieel toezicht (Wft).

BSB Volmachten

Wij werken samen met BSB Volmachten. BSB Volmachten heeft van een groot aantal verzekeraars een volmacht gekregen om voor rekening en risico's van die verzekeraars offertes uit te brengen, verzekeringen te accepteren en muteren, de polisadministratie te voeren, de schadebehandeling en de in- en excasso te verzorgen.

Wij werken als een onafhankelijke selectieve bemiddelaar. Dit betekent dat wij volledig vrij zijn om te bepalen met welke verzekeraars wij samenwerken, maar binnen deze vrijheid bepaalde keuzes maken. Door de intensieve samenwerking en korte lijnen met BSB Volmachten zijn wij in staat om maatwerk te leveren aan onze klanten tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Verzekeraars

BSB Assuradeuren heeft al vele jaren relaties met grote en gerenommeerde verzekeraars. Kijk hier voor het overzicht.

Dienstverleningsdocument

Via de dienstenwijzer geeft BSB u inzicht in alle relevante informatie betreffende haar dienstverlening. Via onderstaande link(s) kunt u onze dienstenwijzer(s) in pdf formaat downloaden.

BSB Dienstenwijzer

Hypotheekvraag

Risico's afdekken

Vermogen opbouwen